Mina katter-
fyra generationer av Russian Bluehonor och två rysspojkar

 

S*Mischenka Petra "Katija Natalia"

Katija - drottningen som bestämmer själv
Katija är född den 13 november 2000. Hon är numera kastrat och lycklig stammoder till S*Korolevas småryssar. Katija har fött två kullar.

Katija är lugn, klok och en riktig mattekatt. Hon vill gärna sova i mattes säng och delta i alla mattes sysslor. Katijas vänskap måste man förtjäna - hon spanar på avstånd, länge och noggrant in främlingar. Om hon accepterar den tvåbenta varelsen blir det maximal utdelning - tillgivenheten har då inga gränser.

Katija har alltid tyckt att kattutställningar är överreklamerade och ville inte alls visa upp sig på sådana konstigheter. Så hon har sluppit!
Klicka här för att se Katijas stamtavla
Fotogalleri Katija

   
   
GIC S* Koroleva Severina Valentina

Severina - den självständiga
Severina är född den 3 juli 2005. Hon är dotter till Amalija och dotterdotter till Katija. Severina är numera också en lycklig kastrat. Hon fick fyra kullar med sammanlagt 14 ungar.

Severina var i sin ungdom ett riktigt piggt yrväder men numera vill hon främst ha lugn och ro omkring sig. Hon kan helt plötsligt bli ganska blyg och vill då gömma sig en stund för att kunna vara för sig själv. Severina är verkligen en unik kattpersonlighet och en självständig rysslady.

Severina var på flera utställnignar innan hon drog sig tillbaka. Hon uppnådde titeln
GIC (Grand Internationell Champion).
Klicka här för att se Severinas stamtavla
Fotogalleri Severina
   
   
GIC S*Koroleva Justina by Buddha

1

Justina – den harmoniska skönheten
Justina är dotter till Amalijas dotter Odelija, som somnade in och lämnade oss den 24 januari 2014. Justina var den enda flickan i Odelijas första kull. Justina är född 16 juni 2010.

Justina är ett energiknippe som samtidigt är väldigt harmonisk. Justina är en stilig ryssflicka med unikt gröna ögon och världens finaste temperament. Hon är alltid god, glad och nyfiken på det mesta.

Justina har hittills fött en kull med fyra små blå. Hon skötte sin förlossning galant och är en lugn och lycklig kattmamma. Vi hoppas hon ska bli mamma till fler kullar.

Justina har redan hunnit bli GIC - Grand Internationell Champion. Hon trivs väl i utställningsmiljön.

Klicka
här för att se Justinas stamtavla.
Fotogalleri Justina

   
   
IC S*Koroleva Clara Felicia
Clara

Clara - den självklara och balanserade
Clara är dotter till vår bortsomnade Odelija - i hennes andra kull. Clara är född den 5 april 2012.

Clara är onekligen den självklara rysstjejen. Hon är en modig och orädd kattflicka och samtidigt väldigt balanserad, social och sällskaplig. Hon vet vad hon vill, är självständig och tar för sig utan att tveka. Hon umgås på ett självklart sätt med alla de andra katterna och är alltid balanserad, klok och tålmodig. Clara är en stilig rysstjej med massor av charm.

Clara fortsätter sin utställningskarriär och är lugn och trygg på utställningarna.
Hon är idag IC - Internationell Champion.
Klicka här för att se Claras stamtavla.
Fotogalleri Clara

   
   
CH S*Koroleva Isadora Gloria
Isadora

Isadora - den söta och lite reserverade
Isadora är dotter till Justina - den enda flickan i Justinas första kull. Isadora är född den 2 augusti 2012.

Isadora är den femte generationen av mina ryssflickor. Isadora är en ryssflicka med egen vilja och stark integritet. Hon är vetgirig, självständig och betraktar noggrannt allt som kommer i hennes väg. Isadora är charmerande söt och elegant. Hon älskar att vara i ute i kattgården och kommer gärna inte frivilligt in om sommarkvällarna. Hon vill helst bara sitta där ute i det fria och betrakta stjärnhimmelen och lyssna till naturens under.

Isadora inledde sin utställningskarriär med att bli både BIV och BIS. Vi hoppas på fortsatta utställningsframgångar även om hon just nu verkar ha tröttnat lite på utställandet.
Isadora är idag CH - Champion.
Klicka här för att se Isadoras stamtavla.
Fotogalleri Isadora

   
   
IC DK*Kirstejn's Prinz Achimov Blue Dane
Prinsen

Prinz - prinsen i huset
Prinz - kallas självfallet för Prinsen. Han var den första rysskillen bland alla ryssflickorna i Vesene. Prinsen är född den 19 februari 2013 i Danmark.

Prinsen är onekligen herren i huset och är alltid pigg, nyfiken och alert.
Prinsen är riktig charmör och har ett soligt och gott temperament. Han kommer alltid fram och hälsar glatt på alla gäster och visar gärna upp sig. Prinsen vet att han är prinsen från Danmark som blev lite av kung i kattkollektivet i Vesene.

Prinsen ställs ut regelbundet. Han är alltid lugn och fin och trivs gott i utställningsmiljön. Han har haft många framgångar och är numera
IC - Internationell Champion
Vi hoppas självfallet på fler framtida utställnignar för honom.
Klicka här för att se Prinz stamtavla.
Fotogalleri Prinsen

   
   
FI*Zarin Vertigo

Vertigo - vår kavate rysspojke
I november 2014 flyttade Vertigo hem till mig och de sju andra ryssarna.
Han är född den 14 juli 2014 i Finland. Vertigo skall förhoppningsvis bli pappa till några framtida kullar i Vesene.

Vertigo är en livlig rysspojke som är enormt självsäker. Han är helt orädd, social och väldigt trygg. Det är inte mycket som oroar eller berör Vertigo. Han har ett fantastiskt gott temperament.

Han intog vårt hus snabbt och med stor självklarhet och lekfullhet. Vertigo finns alltid mitt i händelsernas centrum härhemma. De andra katterna har accepterat hans rättframma sätt och de låter honom härja så mycket han vill.

Vertigo har redan inlett sin utställningskarriär och skötte sig galant. Han charmade alla med sin självsäkerhet och fina temperament.
Klicka här för att se Vertigos stamtavla.
Fotogalleri Vertigo

   
S*Koroleva Pavlina of Clara

Pavlina - den lilla modiga skönheten
Den 31 januari föddes lilla Pavlina of Clara. Hon var den enda flickan i Claras andra kull.

Pavlina är en kavat, social och självständig ryssflicka. För henne är allt självklart, enkelt och hon tycks veta exakt vad hon vill. Hon står alltid i händelsernas centrum och tar sig en självklar plats bland de andra katterna. Hon verkar begåvats med en rejäl portion av social säkerhet och trygghet.

Pavlina ser ut att växa upp till en riktig skönhet. Hon har inlett sin utställningskarriär och verkar trivas med att visa upp sig.

Fotogalleri Pavlina


 
Hem Uppfödningen Mina katter Födda kullar Russian Blue På Gång Kontakta mig