Våra änglakatter

 

Här minns vi våra bortsomnade fyrbenta livskamrater, som givit oss glädje och som förgyllt vår tillvaro men som inte längre finns med oss.

 

IC S*Koroleva Amalija Katerina
Amalija föddes den 5 augusti 2003. Amalija var min andra ryss och dotter till min första russian blue Katija.
Amalija födde fyra kullar och blev mor till sammanlagt tio ryssar.

Amalija blev 11 år och 9 månader gammal. Det konstaterades att hon fått en juvertumör med flera metastaser till lungorna. Med stor sorg fick vi skiljas från vår Amalija. Hon fick somna in lugnt och stilla i mattes famn. Amalija kommer att få sova sin eviga sömn hemma i kattgården i Vesene.

Amalija var en vacker ryssflicka med enormt gröna ögon. Hon var bestämd och självständig. När hon blev pensionär blev hon en klok mormor till alla de småkatter som föddes hemma hos oss. Hon var en högt älskad katt i kattkollektivet i Vesene.

Amalija, du fattas oss men vi tänker på dig med stor glädje och har många fina minnen av dig. Amalija är nu tillsammans med sin dotter Odelija och de båda vakar säkert över oss från sin tron i katternas himmelska hem. Sov i ro älskade Amalija

Fotogalleri Amalija

Vila i frid vår Amalija. Tack för allt du gav oss.

 

SC S*Koroleva Odelija Maximalija
Odelija föddes den 21 april 2008 och lämnade oss den 24 januari 2014.

Odelija var bara 5 år och 9 månader gammal när hon hastigt blev allvarligt sjuk. Hennes liv gick inte att rädda och vi fick skiljas från vår Odelija med stor sorg.

Odelija var dotter till Amalija, dotterdotter till Katija och halvsyster till Severina. Odelija hann få två kullar med totalt 8 vackra små blå. Det är en stor tröst för mig att hennes båda vackra döttrar Justina af Buddha och Clara Felicia nu finns kvar hos mig.

Odelija var en vacker, alert och trygg ryssflicka. Hon var alltid godmodig och var en källa till stor glädje. Hon var en samvetsgrann mamma till sina små. Hon var på många utställningar och uppnådde den högsta titeln en katt kan få - SC (Supreme Champion)

Vi saknar Odelija varje dag. Hon lämnade en stor lucka efter sig i kattkollektivet i Vesene. Med ditt godmodiga och soliga temperament och stora värdighet blev du istället den vackraste och finaste av alla änglar i katternas himmelska paradis.
Du kommer alltid att fattas oss, älskade finaste Odelija.

Fotogalleri Odelija

 

Vila i frid - älskade Odelija
Odelija begravdes hemma i Vesene, i kattgården. Där finns hennes kattkompisar runt omkring, solen lyser över henne och blommorna skall alltid blomma till hennes minne.

 
Farväl lilla juvel
Justinas ende lille pojke i hennes andra kull föddes den 23 september 2014. Han fick lunginflammation och blev bara 3 dygn gammal. Du var en juvel , en liten ängel som kom till oss, log och vände om.

 
Odelija och lille juvelen - saknade och i ljust minne


 
Hem Uppfödningen Mina katter Födda kullar Russian Blue På Gång Kontakta mig